Linnanmäen hurjimmat laitteet

Linnanmäen hurjimmat laitteet

Linnanmäellä on laajasti erilaisia huvipuistolaitteita ja puuhaa koko päiväksi ihan koko perheelle. Linnanmäki onkin monen lapsiperheen kesälomakohde ja koululuokan kevätretkikohde. Suurimman puheenaiheen tavallisesti muodostaakin ne huvipuiston hurjimmat laitteet, joiden maine kiirii hurjapäiden keskuudessa. Linnanmäen hurjimmat laitteet saattavat olla sinulle jo tuttuja entuudestaan, mutta luehan loppuun asti, ettet vain jää mistään paitsi Linnanmäellä! Kurkistetaan seuraavaksi Linnanmäen laitteisiin hurjimpien laitteiden näkökulmasta.

Mitkä ovat Linnanmäen hurjimmat laitteet?

Linnanmäen uusimpiin laitteisiin lukeutuva Taiga on Suomen vuoristoradoista pisin, nopein ja sinkoa korkeimmalle. Tämä on ehdoton kokemus hurjapäille. Linnanmäeltä löytyy myös muita tutustumisen arvoisia vuoristoratoja. Ukko antaa hurjat kyydit matkustajille syöksyessään alas korkeuksista ja Kirnun nimi kertoo jo paljon. Raketti antaa sinulle tuntumaa, miltä 4G-voiman kiihtyvyys tuntuu ja Kingi tiputtaa sinut takaisin maanpinnalle 75 metrin korkeudesta. Kieputin viimeistelee hurjan huvipuistokokemuksen ja sen kyydissä et enää tiedä, miten päin olet.

Vaikkei Linnanmäki olekaan Suomen suurin huvipuisto, löytyy hurjien laitteiden valikoimaa myös nuoremmille huvittelijoille. Jo 100 cm pitkälle lapselle löytyy hurjia laitteita. Merirosvolaiva ja Kuuputin tarjoavat pienille yhtä hurjan kokemuksen, kuin aikaisemmin mainitut laitteet isommille huvittelijoille. Viikinkilaiva on varmasti jäänyt monen lapsen ja aikuisenkin mieleen hurjana laitteena. Viikinkilaivaan pääsevät yli 120 cm pituiset.

Etkö kestä kieputusta, mutta haluat hurjia kokemuksia?

Jos kieppuvat ja pyörivät laitteet eivät ole sinun juttusi, on tarjolla myös muita hurjia laitteita. Rinkeli-maailmanpyörä aiheuttaa varmasti sydämentykytyksiä, jos sinulla on korkeanpaikankammo. Linnunrata eXtrassa puet VR-lasit vuoristorata-ajelun ajaksi ja uudella tavalla hurja kokemus on mahdollinen. Kyöpelinvuoren hotelli ja kammokuja ansaitsevat maininnat hurjina laitteina pelottavuuden vuoksi.