Elämyksellinen Kuutinkämppä sijaitsee kansallispuiston keskellä

Elämyksellinen Kuutinkämppä sijaitsee kansallispuiston keskellä

Kuutinkämppä on loistava majoituskohde Repoveden kansallispuiston keskellä, Kuutinlahden rannassa. Remontoitu paikka tarjoaa loistavan mahdollisuuden majoittumiseen, taukoon tai harrastuksiin, sillä Kämpän vieressä on kanoottilaituri. Kämppä sopii majoituspaikaksi hyvin esimerkiksi retkeilijöille, perheille, melojille, kiipeilijöille tai vaikkapa pienille kaveriporukoille. Huomioi kuitenkin, että Kämpälle ei ole kulkuoikeutta moottoriajoneuvolla maitse, mutta Kämpän rantaan voi tilata Venetaksin ja sinne pääsee polkua pitkin.

Mitä Kuutinkämppä tarjoaa retkeilijöille?

Kämpässä on kolme osaa; eteinen, sauna ja tupa. Lisäksi vieressä on puuliiteri ja kuivakäymälä. Rakennuksessa ei kuitenkaan ole sähköä tai peruslämpöä. Lämmitys hoituu sen sijaan korkean hyötysuhteen kiertoilmatakalla. Tuvassa on myös keittonurkkaus, ruokailuvälineitä, pirttipöytä ja kerrossängyt. Rakennus soveltuu 6 henkilölle, mutta viereisen Mustavuoren kodan voi myös varata, jolloin saa 5-6 lisämajoituspaikkaa.

Repoveden kansallispuisto mökin ympärillä tarjoaa huikeat maisemat ja luonnonrauhan sekä Kuutinlahden rannan upeat maisemat. Yksinkertaiset, mutta tilavat majoitustilat sopivat hyvin erilaisille retkeilijöille ja rannasta voi lähteä vaikkapa kulkemaan kanoottia käyttäen, sillä rannassa on kanoottilaituri. Kämppä on ollut alkujaan autiotupakäytössä, josta on muistutuksena alkuperäiset kattoparrut alkuperäisellä värillään.

Tutustu kansallispuiston upeaan luontoon

Kouvolan ja Mäntyharjun alueella sijaitseva kansallispuisto, jossa Kuutinkämppä sijaitsee, on Suomen seitsemänneksi suosituin kansallispuisto. Tällä kansallispuistolla on muun muassa kolme sisäänkäyntiä, kattava merkittyjen polkujen verkosto, telttailu- ja tulentekopaikkoja ja kiipeilijöiden suosima Olhavanvuori, joka on myös nähtävyys. Alueella on myös esimerkiksi näkötorneja ja mahdollisuus tutusta vesibussin kyydissä erämaa-alueeseen.